06 30 88 00 84 info@wenerdakbedekking.nl

Referenties

Vakwerk

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Wener dakbedekking gecontacteerd via email voor schouw en offerte aanvraag eind 2020.
Betreft aanvraag voor 1 nieuwe bitumineuze laag over de bestaande bitumen. Binnen 2 dagen was Ryan ter plaatse om een advies te geven en offerte te maken. Keurig binnen een paar dagen duidelijke offerte, ook de communicatie via whatsapp over de offerte vlot en duidelijk.

Ryan heeft deze maand de daken naar alle tevredenheid en zeer hoge kwaliteit vervangen en zelfs ook de daken van mn buurman! De buurman had last van lekkage en gevraagd of zijn daken ook meteen voorzien konden worden van een nieuwe laag..

Erg flexibel van Ryan om dit verzoek direct op te pakken en te schakelen om ook de buurman te helpen om zn daken te voorzien van nieuwe dakbedekking.

We hebben een erg gedetailleerd dak en ook zonnepanelen, zonnecollector en veel terrastegels op de daken, dit hebben we in goed overleg en communicatie in eigen uitvoering tijdelijk verwijderd, waarbij de afstemming met Ryan perfect was..

Namens mijzelf en de buurman, nogmaals bedankt voor ons ons gezamenlijk nieuw dak👌 Perfect vakwerk geleverd, fijne samenwerking, top communicatie, eerlijk advies en keep up the good work💪

Niels Borremans

Snel, vakkundig en professioneel

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid

Een ander bedrijf had een beroerd dak op onze schuur gelegd. Hierdoor hebben we acht maanden met lekkages gezeten. Omdat ik dit van het incassobureau door een andere dakdekker mocht laten herstellen heb ik contact gezocht met Wener Dakbedekking. Een dag na het contact is Wener Dakbedekking al langs geweest om het probleem in kaart te brengen en is het probleem daarna vakkundig en op zeer korte termijn opgelost door het leggen van een nieuw dak. Daarnaast zijn alle bevindingen met betrekking tot het oude dak netjes in een rapport gezet, wat van waarde gaat zijn om de extra gemaakte kosten op de andere partij te kunnen verhalen. Wener Dakbedekking is snel, vakkundig, professioneel en betrouwbaar en ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor het bedekken van daken.

Twyzinz

Aanrader

Vanwege lekkage zijn we op zoek gegaan naar een dakdekker. In deze drukke tijden was er nauwelijks iemand beschikbaar. Gelukkig kwamen we in contact met Ryan Wener! Binnen no time kwam hij langs en inspecteerde hij het dak.

De vorige dakdekker had redelijk slecht werk afgeleverd en er bleken ook 3 lekkages.

Mooie prijs/kwaliteit offerte laten maken om het dak opnieuw te bedekken met bitumen en mooie daktrimmen. Door Corona werd de planning enigszins verstoord maar Wener dakbedekking zorgde ervoor dat alles snel en tot in de puntjes geregeld werd! Met de nodige gezelligheid werd alles prachtig aangelegd en opgeleverd. Uitermate tevreden zijn we over het vakwerk van dit bedrijf en zullen het ook aan iedereen aanraden!

Cees van Varik

Keurig werk afgeleverd

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Dak opnieuw laten bedekken met bitumineuze dakbedekking ivm ouderdom en lekkages bij hevige regenval. Ryan en zijn team hebben keurig werk afgeleverd volgens planning. Zeker aan te bevelen.

Nico Overbeeke

Positief verrast

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
Ryan Wener heeft ons zeer positief verrast met de reparatie van ons dak. Zijn professionele inzet en werkhouding hebben van ons dak een superstrak kunstwerk gemaakt. Ons dak bevindt zich op maaihoogte en is in het zicht van iedereen. Hij en zijn team hebben alle lijnen zeer strak en netjes uitgezet zoals gevraagd. Hij is punctueel en komt zijn afspraken en beloftes na, is zeer flexibel en weet vanuit zijn ervaring voor alle niet ‘standaard’ zaken een perfecte oplossing!
Lang verhaal kort,… professioneel, ambitieus, punctueel, serieus, betrouwbaar. Wat ons betreft absoluut aan te bevelen.
Ryan en team, bedankt voor jullie inzet en het geleverde product!
Thanks!!!
Joris Voeten

Aanbeveling

Positief: Kwaliteit
Wij zijn Ryan en zijn team zeer dankbaar voor het vakkundige werk, professionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid!

Vol goede moed gestart ivm lekkage met regenachtige dagen, opgevolgd door sneeuw en geëindigd met een zomerse dag. Ondanks het “lange” werk is Ryan altijd in contact gebleven en stond steeds klaar voor al onze vragen, noodkreten en ongeduld.

Ons dak is volledig gesloopt en helemaal opnieuw opgebouwd. Het dak van onze buurman is gelijk ook meegenomen en opgeknapt. Beide daken zijn met een witte gemineraliseerde toplaag uitgevoerd, ideaal voor onze toekomstige zonnepanelen.

Wat ons betreft absoluut aan te bevelen.
Ryan en team, bedankt voor jullie inzet en het geleverde werk!

Melanie Veldhoven-Keller

Zeer tevreden

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Zeer tevreden. Geweldig vakwerk , snelle en goede service, vriendelijk en alles zeer netjes achtergelaten. Top bedrijf! Wener Dakbedekking kan ik van harte aanbevelen!

Anita Potjens

Flexibel

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Komt afspraken meer dan goed na. Denkt in oplossingen, denkt mee en is flexibel.

Marjolein Benne

Snelle respons, Vakwerk,Professionaliteit

Nog niet verwacht dat we eind dec 2020 ons plat dak door Ryan en zijn team nog gerenoveerd kon worden.Professionele aanpak,inzet,vakwerk hebben dit toch mogelijk gemaakt.

P.W. van Es

Vakwerk

Zeer tevreden. Geweldig vakwerk , snelle en goede service, vriendelijk en alles zeer netjes achtergelaten. Top bedrijf! Wener dakbedekking kan ik van harte aanbevelen!

Barewijk

positief verrast

Ryan Wener heeft ons zeer positief verrast met de reparatie van ons dak. Zijn professionele inzet en werkhouding hebben van ons dak een superstrak kunstwerk gemaakt. Ons dak bevindt zich op maaihoogte en is in het zicht van iedereen. Hij en zijn team hebben alle lijnen zeer strak en netjes uitgezet zoals gevraagd. Hij is punctueel en komt zijn afspraken en beloftes na, is zeer flexibel en weet vanuit zijn ervaring voor alle niet “standaard” zaken een perfecte oplossing!
Lang verhaal kort…. professioneel, ambitieus, punctueel, serieus, betrouwbaar. Wat ons betreft absoluut aan te bevelen.
Ryan en team, bedankt voor jullie inzet en het geleverde product!
Thanks!!!

Martijn Voeten

Stiptheid

Heeft onze daklekkage snel opgelost. Doet alles goed in overleg. Zijn zeer tevreden

Linda van de Klundert

professionaliteit

Super netjes vakwerk dus een aanrader!

Daphne Houtepen

Lekkage, gewoon even tijdelijk gefixt op zondag!

Lekkage in het garagedak werd steeds erger, dit is tijdelijk en vakkundig opgelost op een zondag. Zodat we droog blijven zitten totdat de geplande werkzaamheden voor het compleet vervangen van het garagedak gaat plaatsvinden door Ryan en zijn team. We kijken al uit naar het eind resultaat van het dakwerk!

Ronald Verdult

Zeer tevreden!

Plat dak op aanbouw van 46 m2 gerenoveerd. Bij het verwijderen van het oude dakleer (meerdere lagen) kwamen we de nodige onaangename verrassingen tegen. Ryan heeft hier vervolgens goed in geadviseerd, keurig opgeleverd voor een nette prijs.

Richard & Christel

Keurig werk geleverd!

Keurig werk geleverd! Echt aan te bevelen voor dakwerk en zeer netjes afgewerkt.

Ton Cleeren

Erg klantvriendelijk komt zn afspraken

Erg klantvriendelijk komt zn afspraken goed naar en levert top kwaliteit de volgende ronde bel k hem zeker weer

Joey kersten

Vakwerk!

Vakwerk met een uiterst vriendelijke en persoonlijke benadering!

Sander Verbraak

Denkt goed mee!

Goed meegedacht en keurig werk geleverd.

Ronald Konings

Vriendelijk en vakkundige aanpak

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Ik heb mijn platdak van de garage met dakleer laten bedeken door Ryan Wener en hij heeft het vakkundig aangepakt. Hij weet waar hij over praat en hij weet hoe hij dat soort dingen moet aanpakken. Hij is vriendelijk reageert snel op vragen en de klus is zo geklaard.
Wij hebben het top ervaren!

Kees van Loon

firma Vlak en Strak!

Positief: Kwaliteit

Mijn ervaring met wener dakbedekking altijd goed geregeld goeie vakman verstaat zijn werk goed heb je hier een goeie dakdekker die de klus zal klaaren wij noemen hem dan ook firma vlak en strak. En van alle markten thuis van bitumen tot pvc alles niks is te moeilijk he maatje anders bel je mij maar 💪💪💪

Peter Blom

Klantvriendelijk en vakmanschap

Positief: Kwaliteit

Wij zijn als beheerder/eigenaar van garageboxen in Woensdrecht, Hoogerheide en Wouw zeer goed te spreken over de vakmanschap en kundigheid van het bedrijf Wener Dakbedekking.
Ook klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.
Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen en wij zullen in de toekomst ongetwijfeld opnieuw een beroep doen op Wener Dakbedekking.

Ewagro beheer

Zeer tevreden!

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid

Zeer tevreden, goede en snelle afhandeling , vriendelijk en een vakman.

Patricia Franken

Stipt, nauwkeurig en klantgerichte service

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Wij zijn vanuit de stichting clubhuis padvindsters zeer tevreden. Werken stipt, nauwkeurig en altijd met een klantgerichte service. Prima bedrijf om zaken mee te doen ✌

Clubhuis Maupertuus Delmo

Van harte aan te bevelen!

Kwaliteit en Waarde

Deze vakman verstaat zijn werk! Wener Dakbedekking denkt in (duurzame) oplossingen, werkt snel en levert vakwerk. Van harte aan te bevelen!

Rinske Verdult

Snelle respons, duidelijke en vlotte afwerking

Responsiviteit en waarde

Snelle respons, duidelijke bespreking van de opties en vlotte afwerking. Antwoord ook snel per whatsapp, vlotjes en makkelijk! Als ik ooit nog dakwerken laat doen, graag opnieuw bij Wener.

Tom Feyen

Kwaliteit

Kwaliteit en positief

Remy Rombouts

Positief

Kwaliteit!

Anita van Beest

Zeer positief

Jolanda Wener De JOng

Stiptheid en kwaliteit

Kwaliteit en stiptheid

Amely van den Bergh

Verplicht veld

Wat is uw volledige naam?
Wat is uw e-mailadres?
rating fields
Wat vindt u van ons?

Wener dakbedekking is door Trustoo onderscheiden met de Top Score badge! Dit betekent dat we bij de best beoordeelde bedrijven van Trustoo horen.
Bekijk ons profiel op Trustoo.

RECENSIES FACEBOOK

Zeer tevreden, snelle afhandeling en een vakman. Een aanrader.

Patricia Franken

Snelle reactie ouderwets vakwerk en precies met zijn afspraken zeer zeker aan te bevelen en volgende keer zal.ik hem.zeer zeker weer bellen

 

Niek Matthijssen

Vakwerk met een uiterst vriendelijke en persoonlijke benadering!

Sander Verbraak

Contact

Wener Dakbedekking
Ryan L. Wener
Voltweg 15 a
4631 SR  Hoogerheide

 info@nullwenerdakbedekking.nl

06 30 88 00 84

KVK: 72731621