06 30 88 00 84 info@wenerdakbedekking.nl
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Wener dakbedekking gecontacteerd via email voor schouw en offerte aanvraag eind 2020.
Betreft aanvraag voor 1 nieuwe bitumineuze laag over de bestaande bitumen. Binnen 2 dagen was Ryan ter plaatse om een advies te geven en offerte te maken. Keurig binnen een paar dagen duidelijke offerte, ook de communicatie via whatsapp over de offerte vlot en duidelijk.

Ryan heeft deze maand de daken naar alle tevredenheid en zeer hoge kwaliteit vervangen en zelfs ook de daken van mn buurman! De buurman had last van lekkage en gevraagd of zijn daken ook meteen voorzien konden worden van een nieuwe laag..

Erg flexibel van Ryan om dit verzoek direct op te pakken en te schakelen om ook de buurman te helpen om zn daken te voorzien van nieuwe dakbedekking.

We hebben een erg gedetailleerd dak en ook zonnepanelen, zonnecollector en veel terrastegels op de daken, dit hebben we in goed overleg en communicatie in eigen uitvoering tijdelijk verwijderd, waarbij de afstemming met Ryan perfect was..

Namens mijzelf en de buurman, nogmaals bedankt voor ons ons gezamenlijk nieuw dak👌 Perfect vakwerk geleverd, fijne samenwerking, top communicatie, eerlijk advies en keep up the good work💪